2021. június 14. hétfő, Vazul
MÉDIATÁR
Eddig 127566 fotó feltöltve
Újévi hangverseny Csengelén

Újévi hangverseny Csengelén

Advent a Szivárvány Óvodában, 2019

Advent a Szivárvány Óvodában, 2019

Karácsonyi műsorok a Hétszínvirág Óvodában, 2019

Karácsonyi műsorok a Hétszínvirág Óvodában, 2019

Sportdíjátadó 2019

Sportdíjátadó 2019

Szociális munka napja a Napsugár Otthonban, 2019

Szociális munka napja a Napsugár Otthonban, 2019

12_3_pomodoro_nagy.jpg2_3_pomodoro_440x145.jpg16het_fozoverseny_79x43 mm.jpg1.jpg-- bannerek12103.jpg300x250_akcio.gif40_eves_opusztaszer_plakat_cl.jpg440x145-1031.jpg56_plakat_roz_cl.jpg
Felíratkozás Hírlevelünkre
Hogy ne maradjon le a régió híreiről, eseményeiről
Vállalkozási
hírdetés feladása
POLICE NEWS – Ismeretlen tettes ellen nyomoztak, családon belül került ki a sikkasztó
Készítette: Tari József, 2017.06.30.
A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt eseményekről Sejben Győző r. százados tájékoztatta portálunkat.

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt hét során közlekedési baleset nem történt.

A Kisteleki Rendőrkapitányság járőrei június 25-én a délelőtti órákban Kistelek belterületén közlekedésrendészeti ellenőrzés során intézkedés alá vontak egy szegedi lakost, aki tehergépkocsival közlekedett Budapest irányából Szeged irányába. A gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott légalkohol mérés pozitív eredményt mutatott. A gépjárművezetőt a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították hiteles légalkohol mérés céljából. A hiteles mérés bűncselekményi értéket mutatott, az ittas vezetés miatt a büntetőeljárás folyamatban van.

A Kisteleki Rendőrkapitányság február 14-én nyomozást rendelt el kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki egy Csengele külterületén lévő ingatlan területéről láncfűrészt és fűkaszát vitt el. A nyomozás során megállapításra került, hogy a kisgépeket a feljelentő testvére adta kölcsön a tulajdonos engedélye nélkül. A nyomozás során az elvitt eszközök megkerültek, így az okozott kár teljes egészében megtérült. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, az ügy június 23-án a gyanúsított ellen szóló vádemelési javaslattal a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség részére megküldésre került.

Felhívjuk a pihenni vágyók figyelmét a nagy tömegek által látogatott strandoló helyeken a vagyonbiztonság megőrzésének fontosságára, figyelemmel a nyári szezonra. Ezzel kapcsolatban a sértetté válás elkerülése érdekében az értékek elhelyezése és felügyelete igényel nagy figyelmet.   

Felhívjuk a közúti forgalomban résztvevők figyelmét a vadállatok által okozott közlekedési balesetek gyakoriságára, kérünk minden közlekedőt, hogy nagy figyelmet fordítson erre a veszélyforrásra a közlekedése során.