2021. június 15. kedd, Jolán
MÉDIATÁR
Eddig 127566 fotó feltöltve
Újévi hangverseny Csengelén

Újévi hangverseny Csengelén

Advent a Szivárvány Óvodában, 2019

Advent a Szivárvány Óvodában, 2019

Karácsonyi műsorok a Hétszínvirág Óvodában, 2019

Karácsonyi műsorok a Hétszínvirág Óvodában, 2019

Sportdíjátadó 2019

Sportdíjátadó 2019

Szociális munka napja a Napsugár Otthonban, 2019

Szociális munka napja a Napsugár Otthonban, 2019

12_3_pomodoro_nagy.jpg2_3_pomodoro_440x145.jpg16het_fozoverseny_79x43 mm.jpg1.jpg-- bannerek12103.jpg300x250_akcio.gif40_eves_opusztaszer_plakat_cl.jpg440x145-1031.jpg56_plakat_roz_cl.jpg
Felíratkozás Hírlevelünkre
Hogy ne maradjon le a régió híreiről, eseményeiről
Vállalkozási
hírdetés feladása
POLICE NEWS – Befejezték a nyomozást a bombával fenyegetőző gyanúsítottal szemben
Készítette: Tari József, 2017.07.13.

sejben_gyozo_police_kistelek_cll


A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt eseményekről Sejben Győző r. százados tájékoztatta portálunkat.

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt hét során négy közlekedési baleset történt.

Július 7-én a kora délelőtti órákban egy kisteleki lakos tehergépkocsival közlekedett Kistelek lakott területén, a Bocskai utcán. Vele szemben közlekedett egy kisteleki lakos a saját tulajdonát képező női vázas kerékpárral. Amikor a két közlekedésben résztvevő járművezető a Széchenyi utca kereszteződéséhez ért, lassítottak, mivel mindkét oldalról elsőbbség adás kötelező jelzőtábla volt hatályban. A kerékpáros a kereszteződés közepénél jobbra tartva egyenesen akart továbbhaladni, azonban a tehergépkocsi a menetirányát tekintve balra kívánt fordulni, mely manőver során nem vette észre a neki bal oldalt szabályosan közlekedő kerékpárost, így járművének bal elejével a kerékpár első kerekének ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. Az okozóval szemben a Rendőrség figyelmeztetést alkalmazott.

hetipolice_20170713_003

Július 9-én a hajnali órákban Pusztaszer külterületén, az 5-ös főúton Szeged irányából Budapest irányába közlekedett egy személygépkocsi.  Az 5-ös főút 132 km szelvényéhez érve, az úttest fás-bokros baloldala felől kiugrott elé egy őz, amit a fékezés, és az ellenkormányozás ellenére elütött. A közlekedési baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

hetipolice_20170713_001

Július 9-én a délelőtti órákban egy szegedi lakos, Csengele lakott területén kívül az 5421-es úton közlekedett Csengele irányából Kistelek irányába. Haladása során ismeretlen okból a járművével jobbra a füves útpadkára tért. Ellenkormányzással visszatért az útra a bal sávba, majd a bal oldali útpadkára sodródott, ahol a járműve jobb oldalával fának ütközött. A baleset során a gépkocsivezető könnyű sérülést szenvedett.

hetipolice_20170713_002

Július 10-én a nappali időszakban egy balástyai lakos, Balástya külterületén az 5411-es számú közúton közlekedett segédmotorral Kistelek irányából Kömpöc irányába. A közlekedés során a segédmotor vezetője nem követte az út vonalvezetését és az úttest jobb szélén lévő kiemelt szegélyre hajtott, melynek következtében elvesztette a jármű irányítása feletti uralmát és a menetirány szerinti jobboldali útpadkán húzódó szalagkorlátnak ütközött, majd a járművel elesett. A vezető nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

2016. október 8-án az esti órákban, egy névtelen bejelentés érkezett a rendőrségre, mi szerint Kisteleken két bomba fog robbanni a városi templomnál és a városi sportcsarnokban. A bejelentést követően a végrehajtott rendőri intézkedések eredményeként megállapítást nyert, hogy a bejelentést egy helyi telefonfülkéből kezdeményezték, továbbá megállapítást nyert, hogy a bejelentés nem volt valós tartalmú. A névtelen bejelentés alapján a Kisteleki Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott le közveszéllyel fenyegetés miatt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján, egy kisteleki lakost hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben. A Kisteleki Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szembeni vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

Felhívjuk a pihenni vágyók figyelmét a nagy tömegek által látogatott strandoló helyeken a vagyonbiztonság megőrzésének fontosságára, figyelemmel a nyári szezonra. A sértetté válás elkerülése érdekében az értékek elhelyezése és felügyelete nagy figyelmet igényel.   

Felhívjuk a közúti forgalomban résztvevők figyelmét a vadállatok által okozott közlekedési balesetek gyakoriságára, kérünk minden közlekedőt, hogy nagy figyelmet fordítson erre a veszélyforrásra a közlekedése során.